alt text
alt text
alt text
alt text

Uw transport naar Duitsland

U wilt uw zending schadevrij, snel en kostenbesparend leveren B2B / B2C in Duitsland. Zorgvuldige omgang met uw producten. Een strak georganiseerde transport in Duitsland met een Nederlandstalige account manageraccount manager die nog gewoon zelf telefoon opneemt voor overleg. Met een track en trace systeem om uw transport te kunnen monitoren.

Via onze Duitse hubs kunnen wij gemakkelijk en snel goederen transporteren naar de B2B / B2C eindklant. Van kleine waardevolle pakketjes tot pallets en containers. Wij verzamelen alle zendingen in de Duitse hubs en van daaruit plannen we het de logistiek naar de eindklant rekening houdend met:
  • » stadslogistiek : Duitse milieustickers voor stedelijke gebieden
  • » elektrificering : overgang naar milieuvriendelijke elektrische vervoermiddelen
  • » uw zending: ideale vervoersmiddel voor uw artikel

Uw transport via onze Duitse hub

In 2021 maakten voornamelijk Nederlandse klanten gebruik van onze Duitse hubs voor stadslogistiek. De strenge milieurichtlijnen, grote files en lastig te bereiken klanten in de grote steden zoals Keulen, Düsseldorf, Dortmund en Hamburg worden ineens weer makkelijk bereikbaar. Maar we zien nu meer en meer ook andere transporten onze kant op komen vanwege onze toekomstbestendige logistiek. Klaar voor de toekomst!
Transport praktijkvoorbeelden:

Transport naar Duitsland

Click op onderstaande link voor meer informatie en prijzen over de regio waar u uw zending wilt versturen: